Kategorie receptů
- Autor: klarazichova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta (syrová) | 482 |
Žampiony | 250 |
Paprika bílá | 92 |
Olej běžný (průměr) | 16 |
Basic smetana ke šlehání 33% | 250 |
Hořčice plnotučná průměr | 60 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 7393 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 136,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2464 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 45.3, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 23.3, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
maso
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.