Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr s citronem a oregánem, brambory, červená řepa

Zpět
  • Autor: Issina
  • Doba přípravy (min.): 70
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, citron, oregáno čerstvé lístky

Energetická hodnota celkem: 5720 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 77, SAFA (g): 18, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1907 kJ

Bílkoviny (g): 45.7, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Porce kapra osolíme, jemně posypeme kmínem, vložíme do nerez zapékací misky a zakapeme citronem, na každou porci dáme 5g másla, mírně podlijeme vodou, pečeme zvolna na 150 stupňů v horkovzdušné troubě cca 20 minut, potom na porce pokládáme čerstvé lístky oregána a pečeme ještě asi 10 minut. Mezitím oškrábeme brambory, uvaříme v osolené vodě s kmínem. Při servírování na talíř dáme porci ryby, porci brambor a do misky salát z sterilovaný červené řepy.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři