Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapekané bravčové ľadvinky

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

siľ, čierné korenie

Energetická hodnota celkem: 5424 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 38, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1356 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Ledvinky očistíme a naložíme přes noc do mléka s rozmačkaným česnekem. Ledvinky osušíme, opečeme, osolíme, opepříme a vložíme do zapekacejí misky. Obložíme na oleji orestovanou zeleninou a houbami. Za stálého míchání uvaríme bešamel zo smetany, 1PL kuk.škrobu, rozpustíme v ňom jeden trojuholníček taveného syra. a zalijeme ním ledvinky a zeleninu v miske. Zapékáme cca 1/2 hodiny. Nakonec posypeme zelenou petrželkou a strouhaným sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři