Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

špízy z hovězího bramborovou kaší

Zpět
  • Autor: anform
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř dle chuti

Energetická hodnota celkem: 1847 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1) Připravíme salát – omyjeme, natrháme a necháme ho oschnout. 2) Hovězí líčka nakrájíme na kostky. 3) Nakrájíme na hrubo papriku a cibuli. 4) Z toho vytvoříme špízy, které lehce osolíme a necháme chvíli v chladu lehce odležet. 5) Mezitím si připravíme brambory – oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. 6) Do předehřáté trouby na 180° C vložíme odleželé špízy, které ještě lehce postříkáme olejem ve spreji. 7) Pečeme po dobu 6 až 8 minut. 8) Mezitím uděláme z uvařených brambor, mléka a másla kaši. 9) Kaši i maso servírujeme na talíř a obložíme listy salátu.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 01. 2019 20:40
Snad nebude hovězí tuhé, spíš bych ho ještě chvilku po opečení podusila, ale zní to lákavě. Díky za typ:-).

Naši partneři