Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 30 |
Olej běžný (průměr) | 80 |
Bramborové těsto v prášku (hotové) | 50 |
Filé z tresky (mražené) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, kmín,
Energetická hodnota celkem: 4155 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2078 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 42.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
File z tresky osolíme,okořeníme podle chuti, obalíme sypké směsi bramborového těsta, ve vajíčku a opět ve směsi bramborového těsta. Osmažíme na oleji do růžova. Osušíme ubrouskem. Podáváme se zeleninovým salátem.Lze i péct v horkovdzušné troubě jen lehce přestříknuté olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.