Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí pečeně s medvědím česnekem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

medvědí česnek, sůl,

Energetická hodnota celkem: 3308 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 12, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 827 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Osolenou odblaněnou loupanou plec vložíme na nakrájenou cibuli a natrhaný medvědí česnek do remosky, maso potřeme lžící oleje a při průběžném podlévání upečeme do měkka. Jako přílohu dáme dušenou zeleninovou směs a brambor. Přílohy nejsou v rozpočtu.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři