Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí karbanátky

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,rozmarýn,tymián,bazalka,mletý kmín,

Energetická hodnota celkem: 3302 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1651 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Vykostěné rybí maso pomeleme spolu s namočenou houskou, okořeníme,osolíme, přidáme vejce, utvoříme placičky,které opečeme na lehce naolejované pánvi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři