Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Helien

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 3 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 328
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Sojové maso

17. 03. 2011

Ahojky holky,tak jsem tady dostala typ na úpravu sojového masa.Právě jsem to dovařila a je supr mňamka.Už se těším na zítřejší obídek. Takže 500g červených fazolí, 80g sojového masa(použila jsem nudličky od Bona Vity), 78 cibule, 140g rajský protlak,23g oleje.Ještě jsem tam pro dochucení přidala sypaný česnek a tak polévkovou lžíci pálivého kečupu, majoránka,sůl a pepř. A vařit a vařit.

Na 100g mi po zvážení a výpočtech vyšlo 405kJ, B-6,15, T-1,52, S-14,55. A když si to trošku uděláte pikantnější, tak toho ani nesníte moc.

Manžel si k tomu dal rohlík, a pošmakoval si. Je mi jasný, že s klobásou nebo s uzeným by mu to chutnalo asi o trošku víc,ale i tak mi toho ubylo dost. A to jsem od toho musela i děti odhánět.
Hodnocení (17 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 03. 2011 13:44
To jsou moc pěkné hodnoty. Tak sojové maso jo?
18. 03. 2011 13:01
Udělej si to trochu pikantní, je to lepší a dobrou chuť.
18. 03. 2011 12:26
Helčo,jen aby:-)))).Vyzkouším,až budu doma,v práci to raději nebudu riskovat:-)).
18. 03. 2011 12:26
Budu muset zkusit. Sojové maso jsem sice jím a chutná mi (ve zdravé restauraci), ale s přípravou zkušenosti nemám.
18. 03. 2011 12:24
Helčo nebudou ;-)) právě jsem to jedla. manžel je měl včera k večeři, a v poho.
18. 03. 2011 12:19
Helčo,nebudou mě pak večer sundavat od stropu,po těch fazolích?:-))
18. 03. 2011 12:17
Já ho nenanáčela,nechala jsem ho jen asi 10 min přejít varem ve slané vodě. Když se tam přidá masox,je to trošku lepší. Pak jsem ho nechala ještě ležet ve vodě než se mi osmažila cibulka. Je to jedno, jak bude dlouho namočený. Jo a bacha, když se začne vařit, tak rychle vypění z hrnce. Používala jsem i sojovou drť a jsou výborný na špagety.
18. 03. 2011 09:26
Na obalu je návod.Sojové maso se vaří 10-20 minut ve vývaru,pak se scedí a vymačká se z něj zbytek vývaru.Já si ho vařím ve vodě s masoxem.Nenamáčí se.
18. 03. 2011 09:15
Jak dlouho dopředu to maso namáčíte (jestli vůbec) a v čem?
18. 03. 2011 07:56
hmm, o víkendu zkusím :o) dík :o)
18. 03. 2011 06:34
Sojové maso nezklame, nudličky od Bona Vity taky upřednostňuji,
máme je raději než kostky. Dělám podobné variace :-)
18. 03. 2011 00:23
Jó, sojové maso je super, s rajčatovými variacemi je to mňamka snad vždycky ;)
17. 03. 2011 21:34
Vypadá to moc hezky, vyzkouším i na mexický způsob :o)
17. 03. 2011 21:09
Dělám to tak podobně :-))
17. 03. 2011 20:59
Vypadá to móóóc dobře.Sójové maso mám ráda a tenhle receptík zkusím :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři