Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 08. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

janajo

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1010
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

jídlo podruhé

11. 09. 2012

Docela by mě zajímalo, jak je to s kalorickou hodnotou jídel před a po tepelné úpravě. například řízek ... v sebekoučinku ho máme jako: maso, vejce, mouku, strouhanku, sůl a pepř a samozřejmě olej .. to je vše , jestli dobře chápu, v syrovém stavu před tepelnou úpravou. Pokud to celé proženu pánví a pěkně to celé osmažím dokřupava (kdo má chut na řízek? já jo : ). tak se ty kalorické hodnoty musí nějak pobláznit k horšímu, ne? Jen by mě zajímalo jak moc ... o 10kJ, o 100 kJ .. jestli je to více, tak to snad ani nepiště : )


Jinak jsem zjistila, že taková jedna palačinka v tabulce k obědu ... je moooc špatná věc : )
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 09. 2012 19:10
no, nevím, třebas napíše někdo fundovanější, ale kde by se ta energie navíc vzala? to by přece porušovalo zákon zachování...:D
11. 09. 2012 19:02
mě třeba přijde, že třeba to celý ten trojobal při smažení získá uplně jinou energetickou hodnotu,ale to bychom asi potřebovali radu nějakýho specialisty : (
11. 09. 2012 17:32
já nevím, řízků se bojím, ale podle mě, když zadáš každou ingredienci v použitým množství, tak máš kalorickou hodnotu řízku a je fuk, jestli vyrobíš řízek, nebo to sníš postupně, mňam mouka, panák oleje,...:-D jen nevím, jak ten olej odhadnout, kolik ho řízek vcucne a kolik tedy reálně sníš...

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři