Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

mleté krůtí maso

07. 06. 2011

Ahojky děvčata, mám opět dotaz. Nevíte nebo nemáte aspoň tušení z jakého mase je mleté krůtí? Kupuje mi ho kolegyně u jednoho řezníka a nechce se ho zeptat z jaké části krůty to je. Chtěla bych si udělat šiškebab ale vůbec nevim jak toto maso zapsat.Poradíte?
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 06. 2011 08:31
pracovala jsem v řeznictví chvíli a vím jak to tam s mletým chodí,já bych si tedy mleté takhle nekoupila :o je v tom vše možné,takže i v krůtím se může najít i jiné maso moc bych tomu nevěřila kup si krůtí prsa a pomel doma na robůtku ;) ale jinak bych dala taky průměr v tabulce
07. 06. 2011 08:33
myrtil: já bych ho v řetězci taky nekoupila, ale tohle mi vozí kolegyně od řezníka kterého zná spoustu let :o) takže doufam, že ji neklame.... ale je pravda že je jistější namlet si maso sama :-) nakonec jsem dostala robota tak proč ho nepoužívat :o)
07. 06. 2011 08:24
To budou nejspíš všechny možné odřezky z celé krůty, takže bych zadala krůta průměr. Možná je řezník poctivej a dá se mu věřit, ale třeba v řetězci bych mleté nekoupila - myslím, že do toho klidně strčí něco staršího, co neprodali.
07. 06. 2011 08:21
hmm přemejšlela jsem že to dám jako krůta průměr :-) je fakt že se mi to zda mistamam tluste takže to asi budou ty stehna :-) ale přitel tohle maso miluje.... každopádně namlít si sama maso je asi nejlepší nápad :o) receptík dodám za chvíli :-)
07. 06. 2011 08:16
tipla bych to na dolní stehna. ty se nedají moc udat samostatně. nechceš si raději koupit prsa a pomlít? aspoň víš, že je to čerstvé a z čeho to je.
07. 06. 2011 08:14
A nezabudni nám dať na ten šiškebab recept, celkom by som si dala ;-)
07. 06. 2011 08:13
Skus Krůta průměr, ak to aj nebude presné, tak pár gramíkov hore dole nie je zas taký problém...
07. 06. 2011 08:12
Ahoj :) Já bych zadala Krůta průměr :) To v sebekoučinku najdeš.. ;)
07. 06. 2011 08:12
myslím, že to bude asi od každý části kousek, rozhodně si nemyslím, že by do toho mleli prsa :o( ale třeba se pletu...

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři