Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 500 kJ
Bílkoviny: 18 g SAFA: 1.4 g
Tuky: 5 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.19 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, stehna obsahují obecně více tuku než prsa, pokud však odstraníte kůži, je obsah tuku poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí stehna v přiměřeném množství konzumovat. Vhodnějsí jsou kuřecí nebo krůtí prsa, která obsahují méně tuku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři