Sledujte nás:

Kategorie potravin

Koření průměr (bez soli)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1200 kJ
Bílkoviny: 6 g SAFA: 2 g
Tuky: 6 g Cukry: 2 g
Sacharidy: 50 g Vláknina: 25 g
Sůl: 0.1 g

Koření jsou části rostlin jako kořeny, oddenky, kůra, listy, natě, květy nebo plody. Koření v množství, ve kterém se používá, nemá prakticky žádnou výživovou hodnotu a jeho význam spočívá spíše v povzbuzování čichových a chuťových smyslů, ve zvyšování chuti k jídlu, podpoře vylučování trávicích šťáv, a tím k lepšímu využití potravy. Koření je tedy vhodné používat k dochucování pokrmů.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři