Sledujte nás:

Kategorie potravin

Lahůdkový sýrový salát
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1060 kJ
Bílkoviny: 14 g SAFA: 4 g
Tuky: 20 g Cukry: 1 g
Sacharidy: 4 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.8 g

Ingredience: 37 g tvrdého sýra, 19 g měkkého salámu, 7 g sterilovaných okurek, 6 g celeru, 3 g cibule, 10 g vajec, 9 g majonézy, 9 g bílého jogurtu, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát obsahuje mnoho tuku s nepříznivým složením a je energeticky příliš vydatný, proto ho do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější jsou saláty s menším množstvím tuku s příznivějším složením, například luštěninové nebo rybí, ideálně takové, které neobsahují majonézu.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři