Sledujte nás:

Kategorie potravin

Polévka čínská nudlová průměr (v suchém stavu)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1950 kJ
Bílkoviny: 8 g SAFA: 11 g
Tuky: 20 g Cukry: 2 g
Sacharidy: 62 g Vláknina: 2 g
Sůl: 6 g

Tyto instantní pokrmy jsou především zdrojem energie a nepřináší mnoho prospěšných látek. Obsahují jen malé množství bílkovin a téměř žádnou vlákninu, vitaminy a minerální látky. Nevýhodou je také vysoký obsah tuku, který má většinou nevhodné složení mastných kyselin. Proto není příliš vhodné tyto výrobky pravidelně konzumovat.

Náhrada

Vhodnější je používat čerstvé suroviny, které budou mít mnohonásobně vyšší biologickou hodnotu. Ideální jsou těstoviny s libovým masem a zeleninou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři