Kategorie receptů
- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 35
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Batáty | 300 |
Dochucovadla:
rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 996 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 249 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Batáty nakrájíme na co nejtenčí kolečka, posypeme rozmarýnem, přidáme lžičku oleje a promícháme. (Případně lze olej vynechat a péct nasucho). Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.