Kategorie receptů
- Autor: malinovanada
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Cibule | 20 |
Okurka salátová | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Rajčata | 50 |
Hrášek sterilovaný Bonduelle | 20 |
Olej olivový | 5 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 25 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 28 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1475 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, pokapeme olejem, aby se neslepily, a necháme vychladnout. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky, přidáme hrášek a zlehka vmícháme k těstovinám. Povrch těstovin poklademe tuňákem, plátky vejce a dozdobíme na nitky nákrájenou červenou cibulí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.