Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pstruh na másle

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 4218 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 30, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2109 kJ

Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 36.5, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 15, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pstruha vykucháme, omyjeme, osolíme a přidáme drcený kmín. Na pánev dáme máslo a máslový olej (Manka máslová) a pstruha osmažíme z obou stran. Podáváme se zeleninou, s bramborem atd.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 10. 2017 21:24
Mám ráda jednoduchou úpravu, kdy vynikne chuť ryby.

Naši partneři