Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ryba pečená s rajčaty

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 200
Olej řepkový40
Filé z tresky (mražené)400

Dochucovadla:

Sůl, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2984 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 21, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Rybí filety (v podstatě jakékoli) osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a zapečeme při vyšší teplotě, pak teplotu snížíme. Během pečení přidáme k rybě kolečka rajčat a asi 100 ml horké vody. Upečené filety vyndáme a zbytek na pekáči necháme vydusit na hustou šťávu. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři