Kategorie receptů
- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 130 |
Palouček Pilos | 50 |
Cibule | 20 |
Rajčata cherry | 90 |
Hořčice plnotučná průměr | 3 |
Sleď v rajčatové omáčce | 170 |
Energetická hodnota celkem: 2378 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 793 kJ
Bílkoviny (g): 14.7, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 5.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Tvaroh a sýr smícháme s rybičkami,přidáme rajčata cherry,cibuli,dochutíme hořčicí a můžeme podávat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.