Kategorie receptů
- Autor: malinovanada
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 30 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 56 |
Cibule | 10 |
Rajčata | 100 |
Olej slunečnicový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 975 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme je změknout. Vsypeme okapaného tuňáka a bazalku a necháme prohřát. Servírujeme s uvařenými těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.