Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeská smetana zakysaná 11% | 80 |
Majonéza | 15 |
Paprika sterilovaná | 50 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 100 |
Zavináče ze sleďů | 200 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 2277 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Zavináče nakrájíme na malé kousky a smícháme s okapanou zeleninou, přidáme lžíci zakysané smetany a lžíci majolky, opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.