Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Petrželová omáčka

Zpět
  • Autor: IrenaM
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3668 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 28, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 917 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na másle a oleji, přidáme na hrubo nastrouhanou peržel, restujeme, zalejeme vodou, dusíme cca 20 min., osolit, opepřit, ždibec zeleninového vývaru z kostky,rozmixovat do hladka, přidat smetanu a zahustit troškou mouky s mlékem.Dochutit citronovou šťávou, popřípadě octem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři