Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Losos průměr (syrový) | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Víno bílé suché | 150 |
Mandle (nesolené) | 100 |
Máslo čerstvé nesolené | 25 |
Dochucovadla:
citrón, rozmarýn, sůl
Energetická hodnota celkem: 8695 kJ
Bílkoviny (g): 136,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2174 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 33.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Porce ryby posolíme , zalijeme bílým vínem to se do ryby většinou vsákne a necháme marinovat se snítkou rozmarýnu. Rybu lehce poprášíme hladkou moukou a posypeme nasekanými mandlemi, dáme do máslem vytřeného pekáčku a zapečeme do zrůžovění mandlí. Podáváme s bramborem a měsíčkem citronu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.