Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

ryba v mandlové krustě

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

citrón, rozmarýn, sůl

Energetická hodnota celkem: 8695 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 134, Sacharidy (g): 71, SAFA (g): 31, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2174 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 33.5, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Porce ryby posolíme , zalijeme bílým vínem to se do ryby většinou vsákne a necháme marinovat se snítkou rozmarýnu. Rybu lehce poprášíme hladkou moukou a posypeme nasekanými mandlemi, dáme do máslem vytřeného pekáčku a zapečeme do zrůžovění mandlí. Podáváme s bramborem a měsíčkem citronu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři