Kategorie receptů
- Autor: poudera
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 400 |
Smetana na vaření 12% | 190 |
Smetana zakysaná 15% | 110 |
Cibule | 110 |
Olej olivový | 17 |
Okurky sterilované průměr | 110 |
Žampiony | 250 |
Kapary | 30 |
Energetická hodnota celkem: 5253 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1751 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.