Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 250 |
Hrášek sterilovaný průměr | 100 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Cibule | 100 |
Olej olivový | 50 |
Paprika červená | 50 |
Tuňák v oleji | 150 |
Dochucovadla:
Koření na ryby, sůl
Energetická hodnota celkem: 7675 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1919 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 53.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvaříme v osolené vodě špaldové nebo barevné těstoviny, vodu slijeme. Na olivovém nebo slunečnicovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme hrášek, kukuřici a na kostičky nakrájenou kapii, dále čerstvou nebo uzenou libovolnou rybu zbavenou kostí a krátce podusíme. Nakonec přidáme malou konzervu oblíbené ryby včetně nálevu a dokořeníme kořením na ryby s citrónovou trávou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.