Kategorie receptů
- Autor: ajanka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr (syrový) | 150 |
Jihočeské máslo 82% | 5 |
Energetická hodnota celkem: 948 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Očištěného kapra naložíme na 24 hodin do mléka. Druhý den kapra omyjeme, nasolíme, lehce pokapeme citrónovou šťávou, trochu sušeného česneku, drcený kmín. Dáme pod gril a grilujeme než je maso prooecené a kůrka křupavá.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.