Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krevety s fazolovými lusky

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek, citronová tráva

Energetická hodnota celkem: 1926 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 10, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Krevety orestujeme na másle nebo na oleji, ochutíme kořením s citronovou trávou a vyjmeme z výpeku. Do výpeku dáme prohřát sterilované fazolové lusky - můžeme přidat lžíci smetany na vaření a trochu česneku. Hodí se i plátek vícezrné bagety

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři