Kategorie receptů
- Autor: Bonduelle
- STOB recept
- Porce: 2.00
Více receptů najdete na www.bonduelle.cz nebo na Facebooku a Instagramu.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sójová omáčka | 15 |
Olej řepkový | 8 |
Sezamová semínka | 10 |
Tofu natural průměr | 200 |
Bonduelle Bon menu Provencale zeleninová směs sterilovaná | 300 |
Dochucovadla:
koriandr
Energetická hodnota celkem: 2413 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Na pánvi si krátce orestujeme sezamová semínka. Poté přidáme trochu oleje a orestujeme i tofu nakrájené na kostičky. Ochutíme sójovou omáčkou, přidáme celé balení Bonduelle Bon Menu Na pánev Provencale a restujeme další 3 min. Před servírováním přidáme čerstvý koriandr. Pokud bychom chtěli vydatnější jídlo, můžeme přidat i trochu kuskusu, bulguru nebo rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.