Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 400 |
Salát římský | 400 |
Salát Mangold | 400 |
Krevety | 400 |
Bílý sýr kořeněný Gyros, Satyr, Rabín | 200 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 200 |
Omáčka k masu (Spak) Barbecue, Sladko-kyselá, Chilli-česnek - průměr | 5 |
Energetická hodnota celkem: 4878 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1220 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Krevety krátce orestujeme na troše oleje s kořením na marinovanou rybu. Připravíme si libovolný listový salát -nejlépe natrháním lupenů, přidáme chery rajčata, mozarelu dresink a krevety. Podáváme s cererálním pečivem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.