Kategorie receptů
- Autor: Sebekoucink6000
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 1.00
Podrobný návod, jak upéct domácí kváskový chléb, najdete v e-booku Svačím zdravě se STOBem.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celozrnný pšenično-žitný chléb (recept z e-booku Svačím zdravě se STOBem) | 40 |
Rajčata cherry | 80 |
Salát ledový | 40 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Žervé průměr | 50 |
Dochucovadla:
Lžička limetkové nebo citrónové šťávy
Energetická hodnota celkem: 1339 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Tuňáka umixujeme nebo rozmícháme s žervé, přidáme limetkovou šťávu, dle chuti přidáme i najemno nakrájenou jarní cibulku nebo čerstvé bylinky. Podáváme s celozrnným kváskovým chlebem a čerstvou zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.