Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krevety ve smetanove omacce

Zpět
  • Autor: kvichero
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr

Energetická hodnota celkem: 3481 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 17, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1741 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na olivovem oleji osmahneme cibulku a cesnek nakrajeny na platky. pridame fazolove lusky (cerstve nebo mrazene) a 100ml mleka a podusime. Pridame krevety - zalezi na velikosti, pri pouziti ''malych'' krevet, staci pridat az ve chvili kdy zmeknou fazolky. pridame smetanu na vareni (jde pouzit s nizsim obsahem tuku a nebo nahradit mlekem) osolime, opeprime podavame s ryzi

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři