Kategorie receptů
- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 15 |
Mrkev | 30 |
Celer - bulva | 30 |
Rajský protlak | 30 |
Víno červené | 25 |
Těstoviny průměr syrové | 45 |
Energetická hodnota celkem: 1876 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a v pekáči na rozehřátém oleji opečeme ze všech stran, přidáme zeleninu, ostatní koření, rajčatový protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme víkem vrchního pekáčku a dáme péct do trouby. Měkké maso vyjmeme z pekáče, nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko, necháme prohřát. Jako přílohu podáváme těstoviny, které uvaříme obvyklým způsobem na zkus.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
:)