Kategorie receptů
- Autor: fonty
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Kedlubna | 50 |
Bio rajčatový protlak 100g sklenička | 100 |
Rajčata loupaná Valfruta | 120 |
Voda | 600 |
Petržel - kořen | 50 |
Mrkev | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Celer - bulva | 50 |
Cibule | 50 |
Červená řepa | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Energetická hodnota celkem: 2898 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 725 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.