Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1786 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vlažným hovězím vývarem, dobře rozmícháme, přidáme mléko, osolíme a na mírném plameni za občasného míchání provaříme. Jemně nasekaný kopr svaříme s octem a vlijeme do omáčky. Omáčku dokončíme přidáním smetany. Podáváme s porcí hovězího masa a

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři