Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

tagliatelle s fazolkami a pancettou

Zpět
  • Autor: kvichero
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr

Energetická hodnota celkem: 3371 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 23, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1124 kJ

Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

testoviny uvarime - na poslednich pet minut varu pridame fazolove lusky, vse scedime. . osmahneme na kosticky nakrajenou pancettu, pridame creme fraiche, nechame lehce probublat, pridame testoviny s fazolkami, promichame, dochutime soli a peprem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři