Kategorie receptů
- Autor: ii.ivuska
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
celer sterilovaný | 185 |
Jablka | 100 |
Kuře průměr | 150 |
Smetana zakysaná light průměr | 150 |
Hořčice plnotučná (Hellmann´s) | 4 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1977 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 494 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.