Kategorie receptů
- Autor: vlastovka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jazyk hovězí | 1500 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
Křen | 50 |
Energetická hodnota celkem: 14695 kJ
Bílkoviny (g): 260,
Tuky (g): 236,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 112,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 11.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Jazyk vaříme v tlak hrnci s divokým kořením min 2,5 hodiny, potom ochladíme a oloupeme, pokrájíme na plátky, které vložíme do omáčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.