Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Lasagne zapečené s mletým masem

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1852 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně krájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do zapékacího pekáčku rozložíme masovou směs, plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct.

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 07. 2019 19:17
Uvařeno, ochutnáno. Výborný recept.
19. 02. 2015 13:29
Lasagne jsou velmi dobré.
13. 02. 2014 10:36
zkusím to
05. 02. 2013 18:42
Také dělám je to dobrota.
27. 01. 2012 12:05
Mňamka.. :o)
10. 01. 2012 20:50
VELMI DOBRÉ JÍDLO JEN BYCH ZELENINU POSTROUHALA ABY TO BYLO JEMNĚJŠÍ TĚSTOVINY MŮŽU NA JAKÝKOLI ZPŮZOB
01. 11. 2011 00:21
Miluju lasagne, nevíte jestli jdou koupit někde i celozrnné? ještě jsem na ně nikde nenarazila..
21. 09. 2011 10:06
Toho celeru je trošku škoda, protože ten je tam právě úplně super. Příště si ho tam dám ještě víc.
14. 08. 2011 13:14
Skvělé jídlo. Místo celeru jsem přidala cuketu. Chuťově opravdu výborné. Vřele doporučuji.

Naši partneři