Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušená mrkev s vepřovým masem

Zpět
  • Autor: Simmonska
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev400
Cibule50
Voda200
Sůl10
Máslo10
Vepřové libové průměr300

Dochucovadla:

2 špetky soli 1 lžíce cukru 2 lžíce nasekané petrželky

Energetická hodnota celkem: 4161 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 28, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1040 kJ

Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

400 g mrkve 250 g brambor 1/2 skleničky mléka 1 sklenička vody 2-3 lžíce másla 2 lžíce nasekané petrželky

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři