Kategorie receptů
- Autor: vachom
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 635 |
Vejce celá průměr | 220 |
Eidam 30 % průměr | 156 |
Cibule | 30 |
Energetická hodnota celkem: 4465 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
http://www.albert.cz/radce-zakaznika/recepty/celerove-livance-s-kasi.html úprava množství (vejce 4 ks, eidam
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.