Kategorie receptů
- Autor: vandamu
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 15 |
Cibule | 150 |
Česnek | 5 |
rajčata sterilovaná | 400 |
Čokoláda hořká 85 % kakaa průměr | 10 |
Rajský protlak | 50 |
Fazole | 250 |
Dochucovadla:
chili, červená paprika, římský kmín, majoránka, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 9647 kJ
Bílkoviny (g): 148,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 186,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.