Kategorie receptů
- Autor: Tanein
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Rajčata | 100 |
Cibule | 140 |
Játra drůbeží | 450 |
Dochucovadla:
Myslivecké koření
Energetická hodnota celkem: 3450 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ
Bílkoviny (g): 35.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Očistíme játra a pokrájíme na kousky a naložíme do směsi mysliveckého koření a vína, na pánvi mezitím opečeme cibulku a potom i rajčata. Přidáme játra a případně podlijeme vodou nebo vývarem. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo se zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.