Kategorie receptů
- Autor: Donasan
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Strouhanka | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Rajčata | 300 |
Cottage 20 % bílý - průměr | 190 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20 % - průměr | 200 |
Treska filé | 550 |
Dochucovadla:
sůl a pepř
Energetická hodnota celkem: 6246 kJ
Bílkoviny (g): 195,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1249 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Rybu uvaříme v osolené vodě, potom natrháme na kousky do míy, přidáme cottage a pokrájená rajčata na kostičky. Osolíme, opepříme a vmícháme vejce. Směs nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy a dáme péci. Před dokončením posypeme strouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.