Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

chilli con carne

Zpět
  • Autor: prochazkk
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

chilli, římský kmín, cayenský pepř, sůl, čerstvý koriandr nebo petrželka

Energetická hodnota celkem: 9831 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 210, SAFA (g): 37, Cukry (g): 81, Vláknina (g): 51, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1229 kJ

Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 10.1, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Předem namočit fazole. Maso umlít nebo jemně nakrájet (0,5x0,5 cm). Na oleji osmahnout cibuli, pak zprudka opéci maso a nakrájenou papriku. Přidat rajčata (oloupaná nakrájet, nebo použít konzervu) a rajčatovou šťávu. Dolít vodou, aby bylo vše ponořené. Pomalu dusit. Když fazole změknou, tak ochutit česnekem, římským kmínem, cayenským pepřem, solí. vmíchat 2 kostičky hořké čokolády, až se rozpustí. Na talíři sypat chilli a koriandrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři