Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ratatouille

Zpět
  • Autor: michalka1986
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, tymián, rozmarýn, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 2206 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 26, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 735 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

na olivovém oleji opéct všechnu zeleninu do zlatova: nejprve lilek, potom papriku, cibuli, nakonec cuketu až je zelenina hotová, přidat rajčatové pyré, pokud je potřeba, trochu vody (směs má být hustá, zelenina nemá plavat v omáčce) dochutit solí, tymiánem, rozmarýnem a bobkovým listem, je možné mírně pocukrovat Ratatouille se podává obvykle jako příloha, například k rybě, hovězímu masu apod., ale může se jíst i samostatně

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři