Kategorie receptů
- Autor: Slivonka
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lečo zeleninové sterilované | 125 |
Filé z tresky (mražené) | 100 |
Zlatá Haná | 10 |
Eidam 30% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1306 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Zapékací misku vymažeme tukem, na ní položíme porci filé, které osolíme, opepříme, poklademe sterilovaným lečem. Zapékáme cca 15-20 min., pak posypeme nastrouhaným sýrem a ještě chvíli zapékáme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.