Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí filé s lečem

Zpět
  • Autor: Slivonka
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1306 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 9, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Zapékací misku vymažeme tukem, na ní položíme porci filé, které osolíme, opepříme, poklademe sterilovaným lečem. Zapékáme cca 15-20 min., pak posypeme nastrouhaným sýrem a ještě chvíli zapékáme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři