Kategorie receptů
- Autor: Vlasta237
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Sardinky v oleji | 110 |
Celer bulva | 75 |
Tvaroh odtučněný průměr | 120 |
Energetická hodnota celkem: 1646 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
rybičky ve vlastní šťávě v misce vidličkou rozmícháme s celerem, nízkotučným tvarohem, hořčicí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.