Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená treska ve smetaně a parmezánu

Zpět
  • Autor: urbami
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1208 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Ingredience: 120g filé z tresky 350 Kj 15g parmezánu 250 Kj 30 ml smetany 10 % t.v.s. 150 Kj 4g hořčice 20 Kj 20g cibule 40 Kj 3g oleje 110 Kj Citrónová šťáva 20 Kj Sůl, pepř, ocet, kmín, nekalorické sladidlo Postup: Do olejem vymazaného pekáčku vložíme osolenou, opepřenou tresku a zakápneme jí citronem. Poté rybu polijeme smetanou, ve které jsme promíchali hořčici, dále jí poklademe cibulí a pečeme. Ke konci filé posypeme parmezánem a sýr necháme roztéct. Servírujeme s brambory a salátem z okurky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři