Kategorie receptů
- Autor: IlonkaS
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Stevia | 2 |
Česnek | 10 |
Mrkev | 400 |
Pór | 400 |
Cibule | 100 |
Rajčatové pyré | 500 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Cizrna (v suchém stavu) | 400 |
Dochucovadla:
sůl, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 10356 kJ
Bílkoviny (g): 213,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 343,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 118,
Vláknina (g): 97,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2589 kJ
Bílkoviny (g): 53.3, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 85.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 29.5, Vláknina (g): 24.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením. Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou. Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a pyré a necháme podusit. Ochutíme česnekem, provensálským kořením, cukrem a osolíme. Vše smícháme s doměkka uvařenou cizrnou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.