Kategorie receptů
- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované průměr | 160 |
Olej olivový | 10 |
Cvikla varená | 520 |
hrášok s karotkou sterilizovaný | 90 |
Cibule šalotka | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 35 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, ,
Energetická hodnota celkem: 2208 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 276 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Uhorku a uvarenú a olupanú cviklu nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme odkvapkaný sterilizovany hrášok , olej, ocot, soľ a čierne korenie.a pokrájanú cibuľu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.